На море в Созопол

В Созопол ще изкарате една истинска незабравима почивка. Тук наистина има как да се забавлявате постоянно.
– Любителите на плажовете, слънчевите лъчи и дълготрайная бронзов тен могат да се възползват от карасивите охраняеми плажове в градчето или намиращите се наблизо къмпинги.
– Обичате историята, тогава задължително посетете всички забележителности и паметници на културата в града и околностите.
– За фотографите, Созопол е неизчерпаем извор.
– Направете разходка с лодка около островите, намиращи се срещу Стария град.
– Обичате разходките, тогава може да поемете предизвикателството да обиколите всяко кътче на Новия и Стария град. Ще се изненадате, колко голям е всъщност Созопол.
– Дамите могат да направят малък морски пазар, по централната улица на Новия град или по малките тесни улички на Стария град.
– Гледа ви се филм, тогава посетете лятното кино в Стария град.
– Любителите на водните спортове могат да се насладят на унфсърфинг, яхтинг, гмуркане с професионали инструктoри и водни ски.
– Рибарите могат да се насладят на любимото си занимание.
– Спортистите могат да практикуват сутрешен джогинг по плажните ивици или да посетят фитнес салоните в града.
– Конното училище предлага незабравими мигове за Вас и вашите деца.
– Любителите на екскурзиите могат да възползват от: разходка с лодка до река Ропотамо, пикник на остров Св. Иван, разходка с лодка до остров Св. Иван, организирани разходки до близките градове и села и много други.

Созопол е разположен на българското черноморско крайбрежие, на 35км южно от Бургас. Центърът му се намира на малък полуостров. В близост до Созопол се намират островите Св. Иван, Св. Петър и Св. Кирил.

официален сайт на Община Созопол

апартаменти под наем в Созопол

Comments are closed.